Lees pagina voor

Rianne Verwoert

Ik werk sinds 2015 bij de organisatie. Eerst was dat nog gemeente Wijchen en later werd dat de Werkorganisatie Druten Wijchen. Met de komst van de nieuwe organisatie werd mijn functie uitgebreider, omdat ik de prachtige digitale wereld voor twee gemeenten mocht gaan organiseren. Het is leuk om op nog grotere schaal te kunnen werken en nog meer collega’s te hebben. Om samen meer kennis te delen en elkaar te kunnen helpen.

Het voelt voor mij heel goed om te weten dat ik mijn werk doe voor alle inwoners en ondernemers van Wijchen en Druten. Elke dag probeer ik de digitale dienstverlening nog een stukje beter te maken. En dat lukt! De organisatie geeft me veel vrijheid in het organiseren van mijn functie en werkzaamheden. Samen met mijn teamleden maken we er elke dag weer een leuke dag van!

Of het allemaal rozengeur en maneschijn is? Nee, zeker niet. Met de komst van de zelfsturing en de nieuwe organisatie, begon ook de zoektocht naar hoe we de dingen het beste kunnen organiseren. Soms zou ik willen dat het wat vlotter gaat, maar werken voor de overheid betekent ook gebonden zijn aan regels en het werken in een politieke omgeving. Dat maakt het meteen ook weer tot een uitdaging. Want als je dan een nieuwe website oplevert of ervoor zorgt dat inwoners digitaal een formulier kunnen indienen, maakt me dat ook trots! Dat hebben we toch maar weer geflikt! Op naar de volgende verbetering…