Lees pagina voor

Wat bieden wij?

Als medewerker wil je natuurlijk weten wat je kunt verwachten van een nieuwe baan. Waar de functie om draait, maar ook hoe de cultuur, de arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheden eruitzien. Daarom vatten we kort samen waar de Werkorganisatie Druten Wijchen voor staat als werkgever.

Onze kracht als werkgever

Als goede werkgever investeert de WDW in een prettige werkomgeving en een positieve sfeer. De cultuur is informeel. Als medewerker kun je jezelf zijn. Je zet jouw unieke vaardigheden in en levert zo een belangrijke bijdrage aan onze missie. Dat doe je binnen een zelforganiserend team, waarin iedereen zijn (eigen) verantwoordelijkheden heeft. Er is ruimte voor nieuwe ideeën en creatieve oplossingen. Iedereen telt mee en de lijnen zijn kort.

Eigen verantwoordelijkheid

De WDW is een platte organisatie. De verantwoordelijkheden liggen grotendeels bij de teams en de medewerkers. Dat hoort bij de filosofie van zelforganisatie. Het uitgangspunt is dat de teams zelf bepalen hoe zij hun doelen behalen. Ze leggen de resultaten per jaar vast in een teamplan. Een manager is hierbij op afstand betrokken. 

Flexibel werken

Flexibiliteit komt overal terug binnen de WDW. Als medewerker bepaal je grotendeels zelf wanneer en waar jij je werk doet, als je functie dat toelaat. Vanuit huis, in het Gemeentehuis Druten of het Huis van de gemeente in Wijchen. Veel medewerkers kiezen voor een combinatie van thuis en op kantoor werken. Dat komt de balans tussen werk en privé ten goede. Ook daar houdt de WDW natuurlijk rekening mee.

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Je krijgt uitstekende arbeidsvoorwaarden en een passende waardering. We bepalen je salaris aan de hand van je functie en ervaring. Werk je fulltime, dan krijg je 144 uur wettelijk verlof en 50,4 uur balansverlof. Je kunt je aansluiten bij een collectieve ziektekostenverzekering en je bouwt pensioen op bij het ABP. Ook ontvang je een laptop en telefoon.

Individueel keuzebudget

Je vakantiegeld, eindejaarsuitkering, bovenwettelijk verlof, levensloopbijdrage, inzetbaarheidsbudget zijn samengebracht in een Individueel Keuze Budget (IKB). Dit is een vrij besteedbaar budget van 17,05% boven op je bruto maandsalaris. Dit bedrag mag je iedere maand vrij besteden aan enkele fiscale doelen of laten uitbetalen. Van je IKB mag je extra verlof kopen Je IKB mag je ook inzetten voor het kopen van extra pensioen, de aanschaf van een fiets, duurzame inzetbaarheid, het uitruilen van je reiskosten woon-werkverkeer, contributie vakbond of de kosten van een studie.

Reisvergoeding

Maak je reiskosten om naar je werk te komen? Dan ontvang je een tegemoetkoming voor de kosten. Een hogere netto-vergoeding krijg je door de inzet van je individuele keuzebudget. Reis je met het ov? Dan telt de vergoeding 65% van de kosten van een maand- of jaartrajectkaart (tweede klas). Bij dienstreizen kun je gebruikmaken van de NS-Business Card.

Persoonlijke ontwikkeling

Stilstand is achteruitgang. Daarom investeert de WDW in haar medewerkers. Het is belangrijk dat je wilt blijven leren. Op jouw vakgebied, maar ook persoonlijk. Je krijgt dan ook alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Om dit nog beter mogelijk te maken is er een WDW-academie. Dit is een platform waar je kunt leren en collega’s kunt ontmoeten, tijd- en plaatsonafhankelijk. Ook gezondheid en vitaliteit stimuleren we op diverse manieren.

Lijkt het je wat om te werken bij WDW? Bekijk onze vacatures!