Lees pagina voor

Sollicitatieproces

Tijdens het sollicitatieproces leren we je graag beter kennen. Hoe ziet het sollicitatieproces van de Werkorganisatie Druten Wijchen er uit?

1. Je sollicitatie

Zie je een geschikte functie op Werken in Gelderland? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie via de portal van Werken in Gelderland. Reageren op een vacature doe je door te klikken op de sollicitatiebutton bij de vacature.

2. Reactie

Solliciteer je? Dan ontvang je altijd een bevestiging van je sollicitatie vanuit Werken in Gelderland. Heb je deze niet hebben ontvangen? Kijk dan je spam box.

Na de sluitingsdatum van de vacature, bekijkt de selectiecommissie de ontvangen sollicitaties. En maakt een keuze op basis van de gestelde eisen en competenties. Lijkt het te passen? Dan nodigen we je via de portal van Werken in Gelderland uit voor een gesprek.

3. Het gesprek

Nodigen we je uit voor een gesprek? Dan begroeten wij je graag in Druten of in Wijchen. Er zijn één of meer gespreksrondes met toekomstige collega’s. Het aantal rondes hangt af van de functie. Tijdens de gesprekken onderzoeken we samen of we bij elkaar passen.

Zijn alle kandidaten op gesprek geweest? Dan bellen we je of je een uitnodiging krijgt voor een 2e gesprek óf helaas niet door gaat naar de volgende ronde. Het kan zijn dat we je als reserve-kandidaat graag nog even op onze lijst zetten.

Na de 2e gespreksronde weten wij meestal wie we graag als onze nieuwe collega welkom willen heten. Ook dan bellen we alle kandidaten die zijn geweest over onze keuze.

4. Aan de slag

Willen we allebei verder? Dan vindt er een arbeidsvoorwaardengesprek plaats. Tijdens dit gesprek bespreken we wanneer je begint en wat je salaris wordt. Ook bespreken we de andere arbeidsvoorwaarden die er kunnen zijn. De gemaakte afspraken leggen we vast in een arbeidsovereenkomst. We vragen een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) voor je aan en je kunt aan de slag!

Tijdens de introductiedag voor nieuwe medewerkers ontmoet je collega’s die ook net begonnen zijn. We vertellen dan alles over de Werkorganisatie Druten Wijchen en de gemeenten Druten en Wijchen. Zo kun je een vliegende start maken!

Welkom bij de Werkorganisatie Druten Wijchen!